Avlyst Topptur til Kvelvane (1303)

18. april kl. 10:00 - 15:00
Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Topptur, Rundtur, Høgt-Og-Lågt
Jæren Turlag, Stavanger Turistforening
Ryfylkeheiane (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. På bakgrunn av nasjonale tiltak og smittevernomsyn avlyser vi alle turer, kurs, møter og aktiviteter frem til og med 1.mai.

Kvelvane når vi ved å kjøre mot parkeringen for tur til Bynuten, men vi kjører inn traktorveien 100-200 m nærmere Oltedal. Denne veien er vanligvis fint gruset, men kan ha opphøyet midtpartier som gjør at man må kjøre helt ut til siden. Parkering i en hårnålssving ved en del vrakgods.

Vi følger veien videre oppover til fots, men tar etterhvert av til høyre i terrenget når det er slutt på den kjørbare veien. Et stykke oppover er det en svakt synlig sti, men den siste delen er uten sti. Det er imidlertid ikke langt, så en tar bare tiden til hjelp. Terrenget på toppen er lett å vandre i med få våte områder. Turen tilbake går ned på siden som vender mot Bynuten. Vell nede kommer vi inn på veien igjen som vi følger tilbake til bilene

Turen tar 3 timer inkludert en kaffirast.

Oppmøte:
Avreise Nærbø torg vis a vis MX Sport senest kl.10.00. Samkjøring til turstart.
10.50 I svingen nedenfor Kvelvane.

Turledere:
Helge Storhaug, mob. 917 24 556
Ragnar Egeland, mob. 995 96 611

Ta med:
Mat og drikke. og gode tursko.

Pris:
Gratis for medlemmer, kr 40 for ikke-medlemmer. Vi har Vipps.
Husk bensinpenger til sjåføren.

Arrangør:
Turgruppa Høgt og Lågt som er en turgruppe med turer "for alle" i Jæren Turlag.

Topptur til Kvelvane (1303)

Turledere:

• Ragnar Egeland