Avlyst Strikketur til Gullhorgabu (19-30 år)

Fellestur

Fra dato
21. november 2020 kl. 09:00
Til dato
22. november 2020 kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Turkatalog2020_Ungtur
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
544
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Bli med på strikketur til Gullhorgabu denne helgen! Klør det i strikkefingrene? Trenger du et avbrekk fra hverdagen i byen? Lengter du etter fjell og natur? Da er denne turen for deg. Vi reiser til Bergsdalen for en avslappende helg med tur, god mat og ikke minst, strikking! Her er det muligheter for å bli ferdig med strikkeprosjekter som bare har blitt liggende, eller lære noe nytt innen strikking! Både erfarne og nykommere er velkomne - du trenger bare å stille med eget strikkeutstyr og garn. 

Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. 

Oppmøte: lørdag morgen kl. 09 utenfor AdO arena.

Turbeskrivelse: Vi starter lørdag morgen med å fordele oss i private biler og kjører opp til Småbrekke i Bergsdalen. Eventuelt tar vi tog og fellesbuss hvis vi ikke har nok biler. Gi beskjed i påmeldingen hvis du kan disponere bil og antall seter i bilen. Fra Småbrekke går vi 7,3 km inn til Gullhorgabu. Her lager vi en deilig middag før vi koser oss resten av kvelden med strikkekos. Hvis vi er heldige blir det kanskje årets første skitur også!

Utstyr: Se DNTs utstyrsliste for vinterfjellet. Alle tar med egen antibac. 

Mat: Inkludert i deltakeravgiften er middag lørdag kveld og frokost søndag. Utover dette må hver enkelt deltaker ordne niste og snacks selv. Det er alltid viktig å ha med litt ekstra som nødproviant.

Pris: 300 for medlemmer, 600 for ikke-medlemmer. Ikke medlem? Meld deg inn  på våre nettsider. Prisen inkluderer overnatting lørdag-søndag, middag lørdag, frokost søndag, og eventuelt fellesbuss fra Dale til Småbrekke (hvis vi ikke kjører private biler). OBS! Mer info om transport kommer når det nærmer seg da dette avhenger av råd og retningslinjer i forbindelse covid-19

Generelle vilkår ved påmelding

Spørsmål? Ta kontakt med bht@dnt.no eller ring 55 33 58 10

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Nina Sommerfelt-Pettersen