Kosetur til Gullhorgabu (13-15 år)

Fellestur

Fra dato
24. oktober kl. 08:00
Til dato
25. oktober
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Gullhorgabu, Kosetur
Arrangør
DNT ung Bergen
Turkode
543

Bli med på en koselig tur til Gullhorgabu i Bergsdalen. Vi følger militærveien forbi runetavlene, og videre til Gullhorgatjørn. Det sies at Gullhorga, et gullalter fra vikingtiden fortsatt finnes i dypet av tjørnet... Ta med dykkerutstyr, kanskje finner vi skatten :-)

Hvem passer denne turen for? Deg som er 13-15 år

Oppmøtested: Jernbanestasjonen, ved billettautomatene

Oppmøtetid: Lørdag morgen kl 08:30, toget får kl. 08:44 Vi drar videre med buss fra Dale Stasjon til Småbrekke der turen starter.

Turbeskrivelse: God mat, fine turer om dagen, og sosialt på kvelden! Hytta er bygget i 2014 og kjempe fin. Vi utforsker området og koser oss med spill på kvelden. 

Hjemreise: Søndag kl. xx.xx fra Småbrekke til Dale Stasjon videre med tog som er fremme i Bergen kl. xxxx

Vilkår: Se generelle vilkår

Mat: Deltakerne tar med seg nistepakke og drikke til turen innover lørdag, og brød til frokost/ niste neste dag. Turlederne handler inn ingredienser til middag til lørdag som kombineres med hyttens proviantlager.

Utstyr: Se Turlagets utstyrsliste sommer. Utstyrsliste sendes også ut sammen med faktura og turinformasjon. (OBS! Denne listen er kun veiledende) Spesielt viktig er: hodelykt, lakenpose, fjellsko, skift, godt humør og snop! Det er ikke obligatorisk med kart og kompass, men vi oppfordrer deltakerne til å ta dette med!

Pris: Kr. 300 ,- for medlemmer, kr. 600,- for ikke- medlemmer. Meld deg inn her, dersom du ikke er medlem. Prisen dekker turledelse, overnatting, middag og frokost/pålegg til nistepakke, innleid buss fra Dale til turstart. Reise med tog kommer i tillegg og må betales av hver enkelt deltager.   

Kart: Kartene og annet turutstyr kan kjøpes i tursenteret i Marken. Rabattert pris for medlemmer.

Spørsmål? Har du spørsmål om turen kan du kontakte oss på telefon 55304850 eller e-post: bht@dnt.no

Turleder tar kontakt i uken før turen (senest torsdag).

Kontaktinformasjon: