Avlyst Kosetur til Hallingskeid (13-15 år)

Fellestur

Fra dato
8. februar kl. 11:30
Til dato
9. februar
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Vintertur, Hallingskeid, Aketur, Ungdom, Aktivitetskort
Arrangør
DNT ung Bergen
Turområde
Skarvheimen (se kart)
Turkode
516
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Bli med til Hallingskeid for lek og moro i snøen! Denne turen er for alle, uansett om man er et naturtalent på ski eller ikke. Det er en fin mulighet til å øve ski-kunnskaper rundt hytten, og ellers ake, leke i snøen og ha det gøy ute. Gjør deg klar for en hyttetur med kos og hygge i førersete.  

Oppmøtested: Bergen Jernbanestasjon

Oppmøtetid: 11:30. Toget går kl. 11.57

Passer for deg mellom: 13-15 år

Turbeskrivelse:

Lørdag: Vi ankommer hytta, og har resten av dagen til å bli kjent, ake, leke i snøen og ulike konkurranser. Kanskje blir det snøballkrig? Vi håper på godt vær og mye snø slik at vi kan kose oss lenge ute. Vi har «Lokalet» på Hallingskeid for oss selv, og her koser vi oss med god mat og spill på kvelden. 

Søndag: Vi starter dagen med en god frokost før vi går ut og hygger oss i snøen. Senere lager vi lunsj sammen før vi vasker ut av hytta og forbereder oss på hjemreise. 

Mat: Middag lørdag, frokost og lunsj er inkludert. Ta med brød dersom du har lyst på det til frokost. På hytten er det knekkebrød. Ta gjerne med det du ønsker av snop.  

Utstyr: Ta med ski, gode og varme klær og eller det som står på DNT sin pakkeliste for vinterfjellet.

Turledere tar kontakt i forkant av turen.

Hjemreise: Med tog fra Hallingskeid kl. 17.01 i Bergen kl. 19.14. 

Generelle vilkår: Les dem her. 

Viktig informasjon til deltakere på vinterturer

Pris: kr 400 for medlem og kr 700 for ikke-medlem. Ønsker du å være med på flere flotte turer med DNT ung Bergen? Bli medlem her. Inkludert prisen er alle måltider, hytteovernatting og turledelse. Toget opp og ned må hver enkelt deltaker betale selv. 

Følg oss gjerne på instagram for flotte turbilder, eller facebook for ulike arrangementer som klatring, grillin n chillin, og andre morsomme aktiviteter. 

 

 

 

Kosetur til Hallingskeid (13-15 år)

Bli med til Hallingskeid for lek og moro i snøen! Denne turen er for alle, uansett om man er et naturtalent på ski eller ikke. Det er en fin mulighet ...

Kontaktinformasjon: