Hyttetur til koslige Djupslia med DNT ung

Fellestur

Fra dato
20. september 2019 kl. 16:00
Til dato
22. september 2019 kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, , Ungdom, Dntungdugnad
Arrangør
DNT ung Lillehammer
Turområde
Lillehammer-Rondane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dere har talt og vi har lyttet! Vi har lovet å gjennomføre turen dere ga rammene for på Kick-off'en; nemlig en tre dagers hyttetur til Djupslia med padling, kos og hygge!

Aldersgruppe: 16 - 30 år. 

Djupslia er en av DNT Lillehammers syv hytter, ligger på Øyerfjellet øst for Tretten i Grubransdalen og har enormt med løypenett både sommer- og vinterstid. Hovedhytta ble rustet opp for to år siden, og har dermed ny kjøkkeninnredning, gardiner, ytterdør, golvbelegg og nye vinduer. 

Planen for helgen:

Fredag:  

Vi tar felles transport med maxitaxi fra Skystasjonen mellom 16:00 og 17:00 (dette blir justert etter behovet til deltakerne). Vi vil også kjøre innom høgskolen på vei opp dersom dette trengs. Turen opp til Djupslia tar litt over en time, der vi må gå de siste hundre meterne til hytta. Vel fremme bruker vi kvelden til å slå oss til ro med middag, hygge og godt selskap! 

Lørdag:  

På lørdag har vi en lang og rolig dagstur forran oss. Vi går først over toppen Åtskyrkja og videre mot Goppolvatnet. Avhengig av været vil vi vurdere å gå hele eller deler av veien rundt Gopolvatnet før vi returnerer til hytta for en godt fortjent middag! Turen blir på mellom 10-15 km. 

Søndag: 

På søndag vil vi ha en flott padledag i kano forran oss! Etter en nydelig frokost vil vi bevege oss ned mot Djupen for å utforske vannets kriker og kroker. 

Mett på natur og ferdig vasket vil vi reise felles ned mot Lillehammer. Vi vil være tilbake senest kl. 16:00. 

Annet

Frokost, lunsj og middag er inkludert i prisen. Likevel kan det være smart å ha annet snacks som nøtter, sjokolade og kjeks i sekken til turen. En vannflaske lett tilgjengelig er også å anbefale. 

Utstyr

Pakkeliste sendes fra turleder minimum 1 uke før tur. Se for øvrig DNT sin pakkeliste for sommer: https://www.dnt.no/artikler/turtips/7080-pakkeliste-for-sommerturen/  

Kart: Kartblad: 067 Lillehammer

Pris: 400-kr, inkludert reise til og fra Lillehammer og turlederkostnader. Ikke-medlemstillegg kroner 400,-  

Vanskelighetsgrad: Enkel 

Avreise: Lillehammer skysstasjon fredag 20.09 Kl. 16:00 - 17:00. Avtales nærmer med deltakerne.  

Påmelding: Innen mandag 16. september. 

Turledere: Lasse Mikalsen

 

Hyttetur til koslige Djupslia med DNT ung

Dere har talt og vi har lyttet! Vi har lovet å gjennomføre turen dere ga rammene for på Kick-off'en; nemlig en tre dagers hyttetur til Djupslia med padling, kos og hygge! ...

Kontaktinformasjon:

  • Lasse Mikalsen
  • Tlf. 99302050

Turleder:

  • Lasse Mikalsen