Turledersamling og frivilligfest på Breivoll Gård

Dette arrangementet er over!

Velkommen til årets turledersamling og frivilligfest! På denne samlingen ønsker vi at du som er aktiv turleder, aktivitetsleder, DNT-vert, nærturleder og/eller instruktør hos oss, skal få høynet din kompetanse og samtidig ha det gøy sammen med andre som engasjerer seg i DNT Oslo og Omegn. Årets turledersamling arrangeres i sammenheng med Frivilligfesten for alle frivillige i DNT Oslo og Omegn. Turledersamlingen foregår kun på lørdag, og frivilligfesten vil være lørdag ettermiddag/kveld.

Turledersamling lørdag 9. november

En samling for foreningens aktive turledere. Årets tema er "Førstehjelp og norsk urskog"Det blir lagt opp til et praktisk og inspirerende program.

Breivoll Gård er booket hele lørdag. Ansatte fra administrasjonen vil sannsynligvis overnatte fra fredag. Dersom det er ønskelig med overnatting fra fredag, legg dette inn som element ved påmelding.

Det vil ikke kunne tilbys overnatting på rom, men det vil være tilgjengelig 3 fast innstallerte lavvoer og muligheter for telting og eventuelt hengekøye på området.

Kl 10.00: Oppmøte og velkomst på Breivoll Gård (inndeling i grupper)

Kl 10.30:

Parallellsesjon 1 - Krasjkurs i førstehjelp med aktuelle case.

Kl 13.00-14.00: Lunsj. Suppe og brød. Gi beskjed om eventuelle matallergier ved påmelding.

Kl 14.00-16.00:

Parallellsesjon 1 - Krasjkurs i førstehjelp med aktuelle case (vi bytter gruppene fra før lunsj)

Parallellsesjon 2 - Jakten på urskogen med Mikkel Soya Bølstad. Foredrag om norske urskogen med en felttur i nærmområdet. (vi bytter gruppen fra før lunsj)

Cirka kl 16.00: Avslutning

Frivilligfest lørdag 9. november

Frivilligfesten arrangeres på Breivoll gård. Det vil bli servert god mat og alkoholfritt drikke. Her møtes frivillige fra alle deler av foreningen, både de som merker løyper, leder turer og aktiviteter, gjennomfører arrangementer, hugger ved eller pusser opp hytter. Mer informasjon om frivilligfesten.

Hvem kan delta på Turledersamlingen? Alle aktive turledere, aktivitetsledere, nærturledere og instruktører i DNT Oslo og Omegn.

Pris: 150 kroner

Påmelding: Ved å melde deg på Turledersamlingen er du automatisk påmeldt frivilligfesten. Dersom du ikke ønsker å være med på frivilligfest, huk av dette i påmeldingen. Dersom du allerede har meldt deg på frivilligfesten ønsker vi fortsatt at du melder deg på turledersamlingen i tillegg.

Ønsker du kun å delta på lørdagens Frivilligfest? Meld deg på

Praktiske ting

Hvor:  Breivoll Gård i Ås kommune, Bunnefjorden. Det er cirka 1 km å gå fra busstopp på Nesset.
Adkomst: Se informasjon her.

Pakkeliste: Pakk med deg det du trenger for en helg med overnatting på hytte/telt/gapahuk/åpen himmel. Ha med klær etter vær og vindforhold. Husk nok varme klær, da en del av aktivitetene blir utendørs. Ha også med normalt turutstyr til turer og aktiviteter.

VI GLEDER OSS!

Kategorier: Turledersamling, instruktørsamling