Huldredans i Raudfjell - Fullmånetur

Dette arrangementet er over!

Hørt sagnet om Gudi og Torer? Om Raudfjellkongen? Møt opp ved bommen opp mot Raudfjell med bålmat, varme klær og hodelykt!

Dette er en kombinert tur for Nannestad Turlag og Barnas Turlag Nannestad. Vi inviterer både voksne og større barn til måneskinnstur til fots til flotte Raudfjell i Holter. Er vi heldige med været, slik vi pleier å være, får vi med oss fullmånen over Gardermoen.

Pga de siste dagers vær må vi fjøre noen endringer, men tur blir det!

Hovedbålkosen blir ved GIMILDAMMEN, cirka én km overfor Raudfjellbommen. Her rigger vi til to bålpanner, mm. Her får du høre om Gudi og Torer og Raudfjellkongen... Kanskje vi får se huldre i skogen! For de som faktisk har lyst til å gå opp til lyssatt Raudfjelltårn og bål her, så får vi trolig også det til, med forbehold om føret. Da blir det i så fall avmarsj fra Raudfjellbommen i tidsrommet 1845-1900. Beregnet turtid opp og ned, inkludert bål er 2-3 timer.

For de som kommer med bil kan en parkere før ferista og gå inn (2-3 km), ved Raudfjellbommen, ved vannverket (utenom porten). Det blir trolig også mulighet for noe parkering ved Gimildammen. Følg turlederes anvisninger! 

Turen passer for stort sett alle; voksne, ungdom og store barn som liker å være på tur. Det er ca. 3 km/40 min å gå hver vei til Raudfjell.

Adkomst: P ved bommen i Øyungsvegen, Holter. det er mulig å parkere før ferista i Øyungsvegen, eller å passere bommen og parkere ved foten av Raudfjell.
Turen er gratis og åpen for alle. Turledere er Elise, Jan Ove, Thorbjørn, Heidi og Todd.

Velkommen på tur med Barnas Turlag Nannestad!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Huldredans i Raudfjell - Fullmånetur

Hørt sagnet om Gudi og Torer? Om Raudfjellkongen? Møt opp ved bommen opp mot Raudfjell med bålmat, varme klær og hodelykt! Dette er en kombinert tur for Nannestad Turlag og ...

Kontaktinformasjon:

  • Jan Ove Nicolaisen
  • Tlf. 93046944

Turledere:

  • Jan Ove Nicolaisen
  • Heidi Larsen
  • Todd Nore
  • Astrid Elise Borch
  • Thorbjørn Refsum