Turboteamet til Gjendesheim i høstferien (fra 4 år)

30. september 2019 kl. 13:00
3. oktober 2019
Alternative datoer

29. september til 2. oktober 2020
Turtyper
Arrangement, , Fjelltur, Jotunheimen, Familieaktiviteter, Barnelek, Høstferie, Aktivitetsleder, Turboteam
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn , Gjendesheim
Jotunheimen (se kart)
12459
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Turboteamet kommer til Gjendesheim i høstferien (uke 40). Ta turen til vakre Jotunheimen og bli med på aktiviteter og moro for hele familien. Vårt Turboteam ønsker Gjendesheim sine gjester velkommen til aktiviteter fra tirsdag til fredag.

Om Gjendesheim
Gjendesheim ligger vakkert plassert ved den viktigste innfallsportene til den østlige delen av Jotunheimen. Spesielt blant småbarnsfamilier anses Gjendesheim som et utmerket utgangspunkt for fine fjellturer året rundt. Gjendesheim har et flott tun, ei koselig strand ved Gjendevatnet og mange gode turmuligheter rett utfor hyttedøra.

Passer for barn fra 4 år i følge med voksne

Hva er Turboteamet?

Turboteamet er et reisende aktivitetsteam for Barnas Turlag i skoleferier (unntatt sommerferien). Turboteamet besøker ulike hytter og fjellområder og tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og moro for hele familien. De organiserer uteaktiviteter som inkluderer turer, lek, bållunsj og annen moro i nærområdet rundt hytta. Barn som deltar må alltid ha med seg en voksen på aktivitetene. Andre voksne kan delta på aktivitetene sammen med barna eller gå turer alene i området eller sammen med gamle og nye voksenvenner. Aktivitetstilbudet er gratis for Gjendesheim sine overnattingsgjester. Aktivitetsprogrammet blir hengt opp i resepsjonen på hytta kvelden i forveien med muligheter for å melde seg på.

Aktiviteter vil foregå fra kl 10.00 til 16.00 tirsdag til fredag.

Vi spiser lunsjen ute hver dag. Etter middag finner Turboteamet på en kveldsaktivitet.

Hvilke aktiviteter har Turboteamet i høstferien?

Aktivitetslederne beslutter prorammet når de vet litt mer om alderen og ferdighetene til deltakerne. Aktuelle aktiviteter er toppturer, tur i vannkanten, spikking, bålkos, matlaging, historiefortelling, leking ute og inne, quiz, tegning og m.m. Turboteamet tilpasser aktivitetene etter vær, alder på barna og barnas ønsker, og programmet blir annonsert kvelden i forveien.

Bestille opphold på Gjendesheim

Gjester bestiller selv opphold på Gjendesheim i perioden Turboteamet tilbyer aktiviteter på hytta.

Klikk her for å lese mer om og bestille overnatting på Gjendesheim

Hvordan komme seg til Gjendesheim

Det er bilvei helt frem til hytta og gode parkeringsmuligheter.
Du kan lese mer om det å komme seg til Gjendesheim på nettsidene deres.

Kart

Planlegging er halve turen og vi anbefaler at dere skaffer dere kart og studerer dette før dere reiser til fjells. Kart kan kjøpes på Tursenteret vårt i Storgata 3 eller i DNTs nettbutikk. Mer informasjon om fjellområdene og hyttene på www.ut.no

Vårt Tursenter og Infosenter hjelper deg

Har du spørsmål om turopplegg, kart eller utstyr, kan du komme innom et av våre Tursenter eller ta kontakt med vårt Infosenter på info@dntoslo.no eller +47 22 82 28 22 (mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00)

For å få gode priser på fast opphold på hyttene våre, er det lurt å være medlem: Bli medlem i DNT

Om våre turledere og aktivitetsledere

Våre turer ledes av turledere og/eller aktivitetsledere. Turlederne våre er fjellfolk med solid friluftserfaring, DNTs turlederkurs eller tilsvarende, og som trives med å være på tur med barn. Aktivitetslederne har kurs og erfaring i å tilrettelegge for barn på tur. Sammen skal de skape en positiv, trygg og hyggelig turopplevelse.

Kategori: BT fjelltur

Turboteamet til Gjendesheim i høstferien (fra 4 år)