Kajakkutleie Breivoll august

Annet

Dato
14. august 2019 kl. 08:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Annet, Kajakkutleie, Padletur, Langøyene, Kajakk, Kajakktur
Arrangører
Breivoll Gård, Breivoll kajakk
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
12474
Dette arrangementet er over!

Har du våttkort eller tilsvarende erfaring med kajakk, og kan tenke deg å nyte Oslofjorden gjennom en kajakktur i egen regi? Da kan du benytte deg av DNT Oslo og Omegns tilbud om å leie kajakk på Breivoll Gård innerst i Bunnefjorden! 

Alder: 16+ år
Krav til brukere: Våttkort. Alle som ønsker å leie kajakk må lese og være innforstått med våre vilkår og instruks for brukere av DNT Oslo og Omegns kajakkutleie.

Om Breivoll som kajakkbase
På Breivoll Gård starter du kajakkturen med å padle ut den flotte strandbukta i nordenden av friområdet nedenfor Breivoll Gård. Kajakkene ligger på stativer under trærne nedenfor det gule lille pumpehuset. Gjør deg kjent med kajakken og utstyret før turen. Mulighetene er mange for å finne seg et koselig sted å gå i land for en matbit eller kanskje for å sole seg litt på et svaberg!

Ta hensyn til fuglereservatet

Ved Breivoll er det to fuglefredningsområder som det er vikitg at du som ferdes i kajakk tar hensyn til. Dette gjelder Flatskær og Tuskjær. Det er en vernesone som gjelder 50 meter rundt hver av øyene så vis hensyn til dette, og gå heller ikke i land på disse skjærene. Bla i  bildene lenger ned på siden som anviser det aktuelle området. Du legger ut med kajakken helt "nederst" i bildet.

Hvem kan leie og hvordan leie kajakk?
Kajakkleie på Breivoll er et tilbud til medlemmer i DNT som har våttkort gjennom å ha deltatt på ett av våre kajakk-kurs eller tilsvarende. For å leie kajakk av DNT Oslo og Omegn så må du

  • Være over 16 år
  • Ha våttkort eller tilsvarende erfaring med kajakk.

Vårt krav til kompetanse tilsvarende våttkort er for din egen sikkerhet. Aldersgrensen er satt til 16 år fordi kajakkene våre er egnet for voksne, og vi anser det derfor ikke trygt at barn under 16 år bruker disse kajakkene.
 

Priser 2019

Det er to priskategorier for kajakkleie:

  1. Ungdomspris (16-30 år): kr 160 per dag (kajakkleie for ungdom sponset av Frifond)
  2. Andre brukere (30+ år): kr 265 per dag

Prisene forutsetter at du er medlem i DNT og at du har våttkort. Ikke-medlemstillegg kr 150,-

Hvordan bestille leie av kajakk?

Kajakkutleie er lagt ut for bestilling månedsvis. Etter å ha valgt måned, leier du kajakk ved å bestille på ønsket dato og for ønsket antall personer. Datoer med ledig kapasitet vises til høyre på nettsiden. Klikk på aktuell dato for å leie. MERK at du kun kan bestille for én og én dato, så dersom du ønsker å leie for flere dager på rad, så må du gjennomføre flere bestillinger. Dersom du ønsker å leie kajakk på lørdag eller søndag, må bestilling skje innen kl. 15 fredagen før. Når du gjennomfører bestilling av kajakkleie bekrefter du at du har lest og godkjenner våre vilkår.

Problemer med å booke kajakk? Får du opp feilmelding når du skal booke kajakk? I utgangspunktet er det ikke mulig å booke kajakker samme dag som du skal leie den. Det vil altså si at du må booke kajakker en eller flere dager i forveien. Dersom du likevel vil booke kajakk samme dag er løsningen å ta direkte kontakt med administrasjonen slik at vi kan booke deg på direkte. Ring 22 82 28 02 for direkte hjelp. 

Når du registrerer dine bestillingsdetaljer legger du inn deg selv og eventuelt en venn som deltaker(e). HUSK å skrive inn ditt medlemsnummer, samt medlemsnummeret for en eventuell venn som skal være med. MERK! Vårt bookingsystem vil sjekke i DNT medlemsregister om medlemskapet er gyldig på bestillingstidspunktet. Vi ønsker også ditt våttkortnummer, som du kan skrive i merknadsfeltet.

Den som bestiller og er betalingsansvarlig for kajakkleie og vil få tilsendt en kode på SMS som skal brukes for å komme inn i det røde Stabburet på Breivoll. Her finner du åre, vest, trekk, men selve kajakken ligger nedenfor det lille gule pumpehuset i nordenden av friområdet/fotballøkka. Husk at åre, vest og trekk må tilbake i Stabburet etter endt padletur. SMS med kode sendes samme morgen som leiedato kl ca 09:30. NB: Kodeboksen med nøkkelen henger under trappen til Stabburet på venstre side. Nøkkelen passer i døren til venstre på Stabburet.

 

Vilkår og rutiner ved leie av kajakk
Det skal være hyggelig å komme seg ut, både på kurs og på en herlig ettermiddagstur på Oslofjorden midt i uka. Vi forventer at alle som bruker kajakkene og utstyret tar godt vare på dette og legger det tilbake på plass der de fant det.

Når du leser våre vilkår og instruks for brukere av DNT Oslo og Omegns kajakkutleie på Langøyene vil gjøre deg kjent med hva som gjelder av rutiner og hva som er ditt ansvar ved leie av kajakk.

Kajakkutleie Breivoll august

Har du våttkort eller tilsvarende erfaring med kajakk, og kan tenke deg å nyte Oslofjorden gjennom en kajakktur i egen regi? Da kan du benytte deg av DNT Oslo og Omegns tilbud om å leie kajakk på ...

Kontaktinformasjon: