Gratis aktivitetslederkurs for frivillige i Barnas Turlag og DNT ung Junior

Kurs

Dato
19. juni 2019 kl. 17:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Kurs, Turlederkurs, Aktivitetslederkurs,
Arrangører
Alt håp er UTE, DNT Telemark
Turområde
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dette kurset passer for deg som leder turer for de eldste barna i Barnas Turlag og DNT ung Junior (12-16 år), eller som ønsker tips til aktiviteter, turaktiviteter og turledelse overfor barn og unge. 

Om kurset: 

Kurskvelden er todelt og består av en bolk med teori (1,5 t) og en bolk med praksis (2,5 t). Midtveis tar vi en pause med en liten matbit. Vi står for dette. Kle deg etter været, da den praktiske delen vil foregå utendørs. Ta gjerne med noe å notere på. 

Kl 1700, bolk 1 (1,5 t): Det vil gis en kort innføring i DNT som organisasjon.

Kl 1830, bolk 2 (2,5 t): Aktivitetslederkurs: DNTs aktivitetslederkurs er et praktisk kurs med aktiviteter rettet mot barn/unge og friluftsliv. Aktivitetslederkurset er et selvstendig kurs for alle som ønsker påfyll og inspirasjon til sitt engasjement i DNT eller Barnas Turlag. Kurset vil gi kunnskap om turlederrollen, en innføring i et utvalg egnede aktiviteter for ungdom og innsikt i hvordan planlegge turer og aktiviteter for ungdom. 

Hovedmålgruppen for kurset er personer som allerede er aktive i Barnas Turlag (har ansvar for de eldste barna) og frivillige som skal være med på etableringen av DNT ung Junior (12-16), evt. personer som ønsker å bidra som frivillig i våre barne- og ungdomsgrupper fremover.

Oppmøte: 

I våre lokaler i Nedre Hjellegate 2, kl 1700. Inngang på baksiden av lokalene. 

Vel møtt! :-) 

 

 

Gratis aktivitetslederkurs for frivillige i Barnas Turlag og DNT ung Junior

Dette kurset passer for deg som leder turer for de eldste barna i Barnas Turlag og DNT ung Junior (12-16 år), eller som ønsker tips til aktiviteter, turaktiviteter og turledelse overfor ...

Kontaktinformasjon: