7-fjellstrimmen DAMSGÅRDSFJELLET

Fellestur

Dato
30. april kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Byfjellstrimmen, Nærtur, Fjelltur
Arrangører
Byfjellstrimmen, Bergen og Hordaland Turlag

Byfjellstrimmen fortsetter. Sammen med inspirerende turledere kan du få fine naturopplevelser i nærområdene våre.  I tillegg får du god trim, turtips og nye turvenner.

 

Turledere:

Oppmøte: kl 18 ved Laksevåghallen lenke.

Parkering: Ved oppmøtestedet NB! turen ender ikke der

Transport: Alle busser som går igjennom Damsgårdstunellen. Gå av ved første stopp etter Damsgårdtunnel Gravdal. Eller fra vest siste stopp før Damsgårdtunnelen.100 m gange til Laksevåghallen

Trasé: Vi går fra Laksevåghallen opp Nygårdaslien og videre  til toppen av Damsgårdfjellet på sti Tar pause på toppen og går ned igjen til Melkeplassen.Der turen avsluttes.

Turbeskrivelse: Turen går på stort sett gode stier. Enkelte våte partier. 

7-fjellstrimmen er oppladningsturer hver tirsdag i forkant av 7-fjellsturen søndag, 26. mai. Her kan du teste ut formen enten du har tenkt å gå 3, 4- eller 7-fjellstur eller kanskje vurderer å gjøre det en annen gang. Meld deg på til 7-fjellsturen her.

På disse turene er det med flere turledere som sørger for at alle kommer med, enten du vil gå raskt til toppen eller ta det mer med ro. I år som i fjor vil vi dele de fremmøtte i to grupper, en tempogruppe og en turgruppe, slik at det blir mindre venting. Mer informasjon om turen finner du på www.7-fjellsturen.no

Stigning: 330 hm

Lengde: 4 km

Varighet: 2-2,5 timer

Ta med: Mat og drikke.  

Du trenger ikke å melde deg på eller være medlem for å bli med på turene. Det koster heller ingenting å delta.

 

 

Følg oss på Facebook

Annonse