Kurs Nærturleder

Voksne, Ungdom, Seniorer
Kurs, Turlederkurs, Utdanning, Nærturleder, Nærturlederkurs
DNT Drammen og Omegn
Drammensmarka og Finnemarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på et praktisk kurs på dagtid og få mer kunnskap og øvelse i nærturledelse.

Nærturlederkurset er et praktisk kurs som kvalifiserer til å lede dagsturer i nærområder av der folk bor. Det er fokus på turlederrollen, turkunnskap og sikkerhet og ansvar.
Etter endt kurs skal deltakerne ha kunnskap om og innsikt i nærturlederens ansvar og oppgaver.
Dette innbærer kjennskap til hvordan planlegge korte turer og aktiviteter i nærområdet, grunnleggende kunnskap om utstyr og bekledning for turer og kjennskap til det å være turleder med vekt på organisering og miljø.

Opptakskrav: ha deltatt på DNTs ambassadørkurs. (holdes 4.mars i Lier)

Kurset foregår for det meste utendørs på området ved Eiksetra Turisthytte, men noe teori vil foregå inne på hytta.
Ta på varme klær, og gjerne en ekstra genser i sekken, litt mat og drikke. Husk hodelykt

Tid og sted:
Møtes kl 17.00 ved gapahuken på Eiksetra. ( ligger rett ved hytta/kafeen)
Avsluttes sammen sted ca kl 21.00

Pris:
NOK 100.- for DNT-medlemmer
Kr 200,- ikke-medlem i DNT

Kursholder er Silje Maurtveten og Jon Øvrehus

Kurs Nærturleder

Har du lyst til å bli nærturleder? Eller har du allerede bidratt på turer og arrangementer, men ønsker mer kjennskap til nærturlederrollen?  Bli med på et praktisk kurs på dagtid og få mer ...

Turledere:

• Silje Maurtveten