Avlyst Rusleturen - lavterskeltur

Fellestur

Dato
22. april 2019 kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Lavterskel, Tinnemyra
Arrangører
Rusleturen, Notodden Turlag
Turområde
Nordhordland, Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Notodden Turlag må dessverre avlyse alle turer, kurs, arrangementer, møter og andre aktiviteter frem til 1.mai. på grunn av COVID-19/coronavirus-situasjonen. Tursenteret vårt i Heddalsvegen 34 er også stengt inntil videre. Vi er utrolig lei for dette. Vi vil minne om at naturen fortsatt er døgnåpen, og der er det god plass. Hva med å gå ut på tur på egenhånd? I nærmiljøet kan du lete etter vårtegn, kjenne at sola varmer og puste inn frisk luft. Våren er i anmarsj! I fjellet vil du nok se at vinteren er der for fullt. God tur på egenhånd! Varm hilsen fra styret i Notodden Turlag.

Rusleturen er et samarbeid mellom Skoland, Notodden Frivilligsentral og Notodden Turlag med hovedformål å satse på tiltak for å få folk ut å gå.

Som navnet tilsier, er dette turer i rolig tempo hvor det sosiale blir satt i fokus. Dette er et lavterskeltilbud som er åpent for alle, også tilgjengelig med rullestol. Rast med niste og termos hører med.

Tinnemyra er utgangspunkt for turene, men det kan også bli nærturer i området rundt Notodden i tillegg til en og annen tur utenfor byen.

Felleskjøring i færrest mulig privatbiler til o-lagshytta på Tinnemyra. De som ønsker det kan møte direkte ved o-lagshytta om du ønsker det.

Hvis tiden endres, vil dette bli oppdatert i aktivitetskalenderen her på nettsidene våre og i lokalavisa Telen.

Fast tid hver uke:

Når: Mandager

Tid: 12.00

Oppmøtested: Skoland eller o-lagshytta ved Tinnemyra

Rusleturen - lavterskeltur

Rusleturen er et samarbeid mellom Skoland, Notodden Frivilligsentral og Notodden Turlag med hovedformål å satse på tiltak for å få folk ut å gå. Som navnet tilsier, er dette turer ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Arne Bakka