Familiehelg på Storerikvollen

Arrangement

Fra dato
2. august 2019 kl. 16:00
Til dato
4. august 2019
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Arrangement, Familieleir, Helgetur, Hyttetur, Familiecamp, Storerikvollen, Barnasturlag, Turkatalog2019, "Turkatalog2019"
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh (se kart)
Dette arrangementet er over!

I naturskjønne omgivelser ved Storerikvollen kan barnefamilier delta på ulike turer og aktiviteter i regi av Barnas Turlag. Dette blir stas!

Barnas Turlag ønsker barnefamilier velkommen til fjells. På Storerikvollen er det denne helga duket for aktiviteter og turer spesielt tilrettelagt for barnefamilier. Overnatting blir på Storerikvollen som på dette tidspunktet er betjent. Måltider vil bli servert på hytta.

Det blir mulighet for bading, bygging av sandslott på sandstranda, natursti, kortere og lengre turer, fisking, ulike ballaktiviteter, popcorn på bål, eventyr i lavvo, samt mye lek og moro.

Storerikvollen er godt tilrettelagt for barnefamilier. Det er 4 km å gå inn til hytta, og en kan velge mellom den godt tilrettelagte skogs-/traktorveien eller gå deler av veien på merket sti. Det går fint an å trille barnevogn inn til hytta.

Les mer om Storerikvollen her

Aldersgruppe: 0-12 år med foreldre/foresatte 

Priser er i henhold til TT’s prisliste for betjente hytter:

Barn 0-3 år: gratis

Pris for medlem 4-12 år: kr 300,-/døgn
Pris for ikke-medlem 4-12 år: 435,-/døgn

Pris for medlem 13-26 år: kr 505,-/døgn
Pris for ikke-medlem 13-26 år: 735,-/døgn

Pris medlem voksen: kr 860,-/døgn
Pris ikke-medlem voksen: kr 1 235,-/døgn

Turledere/aktivitører er med i prisen! Unikt tilbud for de påmeldte barnefamiliene. Faktura på hytteoppholdet vil bli sendt ut i god til før familiehelgen.

Hver enkelt foreldre vil ha ansvar for sine barn under campen! Det vil være aktivitetsledere på hytta som organiserer aktiviteter for de påmeldte familiene.

 

 

 

 

 

 

Familiehelg på Storerikvollen

I naturskjønne omgivelser ved Storerikvollen kan barnefamilier delta på ulike turer og aktiviteter i regi av Barnas Turlag. Dette blir stas! Barnas Turlag ønsker barnefamilier velkommen til fjells. På Storerikvollen ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: post@tt.no