Vollasetra og Ekkertind

Fellestur

Fra dato
27. september 2019 kl. 19:00
Til dato
28. september 2019 kl. 17:00
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Turkatalog2019
Arrangør
Kristiansund og Nordmøre Turistforening
Turområde
Trollheimen (se kart)
Turkode
Tur 38
Dette arrangementet er over!

Mini-Preikestolen i Sunndalsfjella

Denne turen er en naturopplevelse som du ikke må gå glipp av, her får du virkelig oppleve hvorfor Sunndalen blir omtalt som «Vill og Vakker». Ekkertinden (1189 moh), er Sunndals svar på Preikestolen.

Vi møtes ved Vollan gård fredag kveld og går opp til Vollasetra, turen opp er bare på to km, men det er en god del stigning så vi antar å bruke ca. 1,5 timer. Her blir det felles middag.

Lørdag morgen vil vi være klar til turen opp til Ekkertind, turen opp er på ca. 3 km, så dette er en tur som passer for alle. Etter turen avslutter vi med lunsj på hytta før returen ned til Vollan gård.

Husk hodelykt. Det blir mørkt i skogen på tur oppover fredags kveld.

Ved å melde seg på fellestur med Kristiansund og Nordmøre Turistforening godtar man vilkårene som til enhver tid er gjeldende. Disse finnes tilgjengelig her: Vilkår fellestur

  • Oppmøte: Vollan gård kl. 19.00
  • Turleder: Birger Blomvik, tlf. 940 09 106, e-post: bblomvik@online.no
  • Påmelding innen 18. september til: fellestur@knt.no (Maks. 12 delt.)
  • Kart: Norge-serien Kristiansund
  • Turpris: Medlem kr 600,-, ikke medlem kr 800,-. Dette dekker overnatting + middag fredag, frokost og niste lørdag. Brød og eventuell drikke er ikke medregnet. Deltakere må ta med dette selv.
  • Turen annonseres på: kntur.no og KNT sin Facebookside

Vollasetra og Ekkertind

Mini-Preikestolen i Sunndalsfjella Denne turen er en naturopplevelse som du ikke må gå glipp av, her får du virkelig oppleve hvorfor Sunndalen blir omtalt som «Vill og Vakker». Ekkertinden (1189 ...

Kontaktinformasjon: