Padletur med kajakklek (10-14 år)

Fellestur

Dato
4. april 2019 kl. 17:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Padletur, Tandemkajakk, Bad, Lek, Kajakk, Padle
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag , ReigstadUnlimited
Turområde
Nordhordland (se kart)
Turkode
716
Dette arrangementet er over!

Velkommen til ein 5 kilometers padletur i kajakk der vi har fokus på padleglede og leiking i kajakk!

Turen er lagt opp for barn i alderen 10-14 år. 

Padleturen går rundt øya Misje nord på Sotra. Her er det kort veg til det opne hav, men vi skal holde oss i skjerma farvatn. Halvvegs i turen går vi i land der det er ein gapahuk med sittebenker. Her blir det matpause. Turleder har med mat og drikke til alle. Det er nemleg masse meir man kan gjere i ein kajakk enn å sitte på baken og padle. Det blir padling, det blir latter, det blir mestring og kanskje også bad!

Lokalitet: Turen foregår ved øya Misje nord på Sotra. Misje ligg omlag 40 minutters kjøring frå Bergen sentrum. Følg rv 555 vestover til Ågotnes og fortsett cirka 7 kilometer i retning Øygarden. Ta av til høgre ved Misje-skiltet rett etter Solsviksundet bru, og følg Gamlevegen. Du kjører langs eit ferskvatn og får etterkvart parkeringsplassen til Misje skule på høgre hand. Her kan dere parkere, og her venter turleiar på dere sånn at vi sammen går til fots dei 300 metrane til naustet (ligg mellom Gamlevegen 119 og 123). Naustet har oppvarming, toalett og det står eit blått beachflagg utanfor.

Ta med: Langt ullundertøy, regnjakke, regnbukse, støvler/vanntette høge sko, ekstra fleece/genser, lue, fullt klesskifte og håndkle.

Pris: Medlem Barn kr 350,- Barnemedlemskap koster kr. 130,- Les mer om medlemskap og bli medlem

Padletur med kajakklek (10-14 år)

Velkommen til ein 5 kilometers padletur i kajakk der vi har fokus på padleglede og leiking i kajakk! Turen er lagt opp for barn i alderen 10-14 år.  Padleturen går ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Camilla Sagen-Hafstad