Familietur: Søndagstur til Lyderhorn

Fellestur, Fottur, Familietur, Nærtur
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
727

Bli med på søndagstur til Lyderhorn! Vi spiser lunsjpakken på toppen av Lyderhorn (396 moh) mens vi nyter utsikten. Turen opp tar ca en time.

Oppmøte: Kl. 12 på parkeringsplassen ved Skålevik (Esso terminal). Det er gode parkeringsmuligheter der på egen parkeringsplass for turen. Turen varer til ca 15.

Turen er gratis og krever ikke påmelding.

Man har god utsikt stort sett hele veien opp. På enkelte deler av turen er det bratt.

Vilkår: Du er selv ansvarlig for å ha lest gjennom våre generelle vilkår i forkant av turen

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål?  Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag, på tlf. 55 33 58 18 eller send epost: hild.aase@dnt.no