Yoga på Gaudland - en perle i Dalaneregionen (543)

10. mai 2019 kl. 16:00
12. mai 2019
Fellestur, Fottur, Hytte, Fotttur, Fjellyoga, Turkatalog2019
Stavanger Turistforening, Voksengruppa STF
Ryfylkeheiane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Liker du kombinasjonen av yoga og tur? Enten du er ny til yoga eller ikke, bli med på en avstressende helgetur til idylliske Gaudland i Sokndal. Garden Gaudland ligger idyllisk til ved Hauge i Dalane. Utenom yoga blir det fine dagsturer både lørdag og søndag. Muligheter for å fiske, låne robåt og kano.

Dag 1:
Vi kjører fra Stavanger kl 16. Spiser en lett middag og kommer oss til rette på hytta. Det blir en økt kveldsyoga på 60 min.

Dag 2:
Dagen starter med morgenyoga 75 min. Etterpå blir det en god og solig frokost før vi går en tur. Etter middag blir det kveldsyoga på 60 min.

Dag 3:
Vi starter igjen med morgenyoga 75 min. Deretter frokost og dagstur fra hytta. Rydding, utvask og hjemreise rundt kl 16.

Instruktør og turleder:
Siw Øye Norheim, mobil 98060669 og Espen Sundet Nilsen

Priser:
Voksen medlem: kr 800/ ikke medlem: kr 1200.

Hva dekker prisen:
Turledelse og instruktør, overnatting, middager. Kostnad for kjøring kr 3/km pluss bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren.

Kart:
Turkart Dalane 1: 50 000
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Pakk med behagelige treningsklær, samt turklær og fottøy egnet for årstiden, treningsmatte/liggeunderlag, termos, ryggsekk og sitteunderlag. Se ellers DNTs pakkelisete for sommerturer

Utstyr som kan være kjekt å ha med:
Treningsmatte, lykt og fiskestang.

Planleggingsmøte:
Stavanger Turistforening Olav V gate 18, 4001 Stavanger  onsdag kl 20.

Krav til deltakerne:
Trenger ingen forkunnskaper/ erfaring

Vilkår for deltakelse på fellesturer:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Følg oss på Facebook Turer for voksne Stavanger Turistforening

Yoga på Gaudland - en perle i Dalaneregionen (543)