Trilletur: Løvstien - fra Melkeplassen

Fellestur, , Trilletur, Nærtur
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Byfjellene i Bergen, Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Onsdag 14. august

Oppmøte Melkeplassen kl 11:00

Beskrivelse av trilleturen
Vi går samlet fra Melkeplassen opp til Øvre Riplegården, før vi herfra begynner på Løvstien. Vi koser oss på tur på denne fine stien og går så lenge vi har lyst. Om man vil tilbake til utgangspunktet, eller gå ned Solheimslien velger man selv. Husk matpakke og drikke.

Vi trenger en trilleturleder, har du lyst til å lede?
Alle trilleturer som ikke får en trilleturleder, går bare av seg selv, da det ofte er enkle og hyggelige turer som lett lar seg gjennomføre uten av noen leder an. Men det alle aller beste er om vi har en trilleturleder. Så ta kontakt om du kan bidra.

Om Trilleturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ønsker du å være trilleturleder? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. 55 33 58 18 eller send epost: hild.aase@dnt.