Bæretur - Nubbevannet

Fellestur

Dato
23. april 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Kl. 11.00

Oppmøte: på Montana

Dette er en tur med stigning, men vi går i det tempo som passer deltakerne.Ta med noe godt å knaske på, så koser vi oss på tur! 

Bæreturene passer for nybakte mødre og fedre, i permisjon, eller foreldre ellers, som gjerne vil gå på tur med andre som har små barn. Turene går til noen av Bergen sine flotteste turområder - Frisk luft, trim og sosial hygge er stikkord som passer godt til disse turene!Turleder: Vi trenger flere frivillige bæreturledere. Ønsker du å bidra?

Turleder: Vi trenger flere bæreturledere. Ønsker du å bidra?

Om turlederen: Det er frivillige som stiller opp på disse turene og vi er helt avhengig av frivillig innsats for å kunne tilby dette sosiale og kjekke hverdagstilbudet. Ta kontakt dersom du ønsker å lede en bæretur: hild.aase@dnt.no

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Det skjer mye gøy i Barnas Turlag!  Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ønsker du å være trilleturleder? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf.  55 33 58 18 eller send epost: hild.aase@dnt.no