Ukulelejazz til fjells!

21. april kl. 21:00
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer, Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Arrangører
Haukeliseter fjellstue, Stavanger Turistforening , Volda Ukulele og Fjellvandrar-klubb
2075
Dette arrangementet er over!

Første påskedag inviterer Haukeliseter fjellstue og TUUR, tidligere kjente som Volda Ukulele og Fjellvandrar-Klubb (VUFK) til konsert for å runde av påsken til fjells på beste måte. Vi gjør plass i peisestuen til gratiskonsert for både boende gjester, og for forbipasserende og hytteeiere som har lyst til å komme innom for litt musikk, mat og drikke.

TUUR er en vennegjeng som studerte musikk i Volda for omtrent 10 år siden. TUUR ble til ved at fem østlendinger begynte å vandre på fjellet med ukulele i sekken. På lik linje med kart og kompass, ble også ukulele en fast del av pakkelista på fjellturen. Blant annet har bandet ukulelebesteget Galdhøpiggen, Besseggen og vandret mye rundt i vakker fjellheim i Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane.

Bandet holder til i Oslo hvor alle jobber som musikklærere ved siden av. TUUR beveger seg innenfor jazz og pop, og består av vokalist Ingvild Elgtvedt (sopranukulele), Tor Sivert Gunnes (tenorukulele), Ingrid Hesjadalen (gitalele), Miriam Ekvik (gitalele) og Thomas Vrålstad (bassukulele).

Vi gleder oss til konsert! Frem til da, sjekk gjerne ut Volda Ukulele og Fjellvandrar-klubb på Facebook, Instagram og Soundcloud!