Familiekveld på Gramstad

Stavanger Turistforening
Ryfylkeheiane (se kart)
396

Dette er en fin anledning til å bygge nettverk og bli kjent med andre familier.

Vi starter med natursti med premier til barna. Stien går litt utenfor grusveien, men det skal likevel være fullt mulig for familier med barnevogner å gjennomføre. Etter naturstien kommer en eventyrforteller Nina Nesheim  for å fortelle historier for de minste. Samtidig vil det være varme griller tilgjengelig som alle kan bruke til å lage sin egen kveldsmat. Alle må ta med seg sin egen grillmat.

Turleder: Erill Songestad Seim

Arrangementet varer fra 17.00 til 19.30

Familiekveld på Gramstad

Stavanger Turistforening og Fri Rogaland arrangerer familiekveld på Gramstad. Regnbuefamilier og alle andre familier er hjertelig velkommen. Dette er en fin anledning til å bygge nettverk og bli kjent med andre familier. ...