Norge på tvers

120 km. 7 dager. Norge på tvers er en unik ekspedisjonsopplevelse som vil gi deg minner for livet. Turen går langs den offisielle «Norge på Tvers»-ruten, langs 63º nord. Her følger du turistforeningens merkede ruter og overnatter på betjente- og selvbetjente hytter. Derfor slipper du å bære telt, sovepose og mat. 

En av godbitene på turen er fjellmassivet Sylan på svenskegrensen, som det er få fjellområder som kan måle seg mot. Du velger selv om du vil gå fra fjorden i Stjørdal til svenskegrensen i Tydal eller motsatt vei.

Dette er en krevende ekspedisjon, men som de sier på godt norsk: nothing ventured, nothing gained. Grip sjansen, utfordre deg selv, og få minner for livet.      

Premien Norge på tvers

Premien Norge på tvers er en egentur, altså en tur uten turleder, for vinneren og inntil to venner. Turen inkluderer overnatting på 3 betjente hytter med frokost, niste og 3-rettersmiddag og overnatting og uttak av proviant fra matlager på 3 selvbetjente hytter. Dersom vinneren ønsker er det også mulig å få en kurskveld med DNT med en innføring i DNTs hyttetilbud, kart og kompass, eller tema som er aktuelle for turen som deltakerne ønsker å lære litt mer om før avreise.

Turen må gjennomføres på et valgfritt tidspunkt mellom 25.juni og 11.september 2016

La deg inspirere av andre

Er du usikker på om du vil ta fatt på turen? Les om erfaringene fra tidligere ekspedisjons-deltakere her.

Her er også en perle av en kortfilm som formidler Norge på tvers-konseptet på en måte som berører. Her får vi se hvordan det å gå mange dager sammen i fjellet gir tid og rom for å komme nær hverandre, styrker båndene og gir felles opplevelser for livet...

Se filmen HER

Annonse