Slik får du medlemsbevis

Fra og med 2018 går DNT over til digitalt medlemskap. Medlemsbeviset ditt får du via vår medlemsapp til smarttelefonen din eller ved å få tilsendt en SMS. Ønsker du fysisk medlemskort på papir må du bestille dette. 

Du kan få medlemsbevis fra DNT på følgende måter:

1. Last ned vår medlemsapp 

Har du en iPhone eller Android-telefon kan du enkelt få ditt digitale medlemskort via appen "DNT Medlem". Medlemskortet viser også tilknyttede familie- eller husstandsmedlemmer. Første gang du logger deg på må du ha internett-tilgang, men deretter fungerer medlemsbeviset selv om du ikke har dekning på hytta.

Appen kan lastes ned her:

Hvis du ikke har iPhone eller Android-telefon, eller av andre grunner ikke kan laste ned appen, kan du også gå til medlem.dnt.no på mobilen din for å finne medlemsbeviset ditt. Legg deretter til medlemsbeviset på hjem-skjermen/startsiden på mobilen din slik at du raskt kan finne det igjen når du har behov for det. 

2. Få tilsendt medlemsbevis på SMS

Alle eksisterende medlemmer som betaler innen forfall for medlemsåret 2018 vil automatisk motta en SMS med medlemsbevis. Du kan når som helst få tilsendt gratis medlemsbevis på SMS via Min Side eller via feltet nedenfor. Tjenesten forutsetter at ditt mobilnummer er registrert i vårt medlemssystem. 

Medlemsbevis på SMS

Få gyldig kvittering på ditt medlemskap tilsendt gratis på SMS.

Laster, vennligst vent...

SMS med ditt medlemsnummer har blitt sendt til .
Vi fant ikke mobilnummer i vårt medlemssystem. Vennligst opprett bruker på Min side for å legge inn mobilnummeret ditt, eller kontakt DNTs medlemsservice på medlem@dnt.no.
Beklager, det oppstod en teknisk feil. Vennligst prøv igjen senere, eller ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no dersom feilen vedvarer.
Du har sendt for mange SMS-forespørsler på kort tid! Vennligst vent en stund før du prøver igjen.


3. Få tilsendt medlemsbevis på papir i posten

Ønsker du medlemskort på papir kan du få tilsendt dette i posten ved å taste inn medlemsnummeret og postnummeret ditt i feltene nedenfor. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 7 dager før du mottar medlemsbeviset i posten. Merk at medlemskap må være registrert betalt før denne tjenesten fungerer. Du kan når som helst sjekke status på ditt medlemskap på Min side.

Bestill medlemsbevis på papir

Bestill medlemsbevis på papir ved å oppgi medlemsnummeret og postnummeret ditt.

Laster, vennligst vent...

Din bestilling er lagt til behandling, og du vil motta ditt medlemsbevis på papir i posten i løpet av en ukes tid.
Din bestilling er lagt til behandling, og du vil motta ditt medlemsbevis på papir i posten ca. en uke etter at betaling er registrert. Ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no om du har spørsmål.
Vi fant ikke medlemsskapet på den oppgitte kombinasjonen av medlemsnummer og postnummer. Sjekk at du har skrevet riktig og prøv igjen, eller ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no.
Medlemskapet er til behandling, vennligst prøv igjen om noen dager. Har du spørsmål kan du ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no.
En bestilling på dette medlemsnummeret ligger allerede inne til behandling.
En bestilling på dette medlemsnummeret er blitt behandlet i løpet av de siste dagene og er på vei i posten. Ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no om du har spørsmål.
Beklager, det oppstod en teknisk feil. Vennligst prøv igjen senere, eller ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no dersom feilen vedvarer.

Har du spørsmål, ta kontakt med DNTs medlemsservice på telefon 4000 1870 eller på e-post medlem@dnt.no

Annonse