Velkommen til landsmøte 2019

Vi ønsker delegater, gjester og andre deltagere velkommen til DNTs landsmøte 6.-9. juni i Svolvær.

Her på nettsidene vil dere finne all relevant informasjon knyttet til årets landsmøte. Dersom dere har spørsmål til landsmøte så send en e-post til landsmote@dnt.no.


Kjære DNT venner,

 

På vegne av DNTs landsstyre og Lofoten Turlag ønsker vi dere hjertelig velkommen til årets landsmøte i Lofoten 7-9.juni.

I Lofoten skal vi sammen diskutere prioriteringer og organisatoriske rammer for året som kommer. Landsmøte er vår øverste demokratiske arena og og skal være en arena som skaper engasjement og debatt rundt viktige strategiske saker for DNT. Vi ønsker å legge til rette for en helg med relevante diskusjoner, verdifull erfaringsutveksling og hyggelig sosialt samvær.

Årets landsmøte vil finne sted i Svolvær, omgitt av storslått natur og Lofoten Turlag vil legge til rette for at dere som ønsker får anledning til å delta på turer både før og etter selve landsmøtet.

For at flest mulig skal få anledning til å delta på årets landsmøte er vi avhengige av å utnytte kapasiteten lokalt og at dere planlegger både reise og opphold i god tid. Vi oppfordrer dere til å vurdere miljøvennlige reisealternativ, gjøre en tidlig avklaring av hvem som skal stille fra din forening og planlegge turen allerede nå.

 

Vi håper så mange som mulig vil delta for å bidra til en god demokratisk arena for DNT og ser frem til å møte dere alle i praktfulle naturomgivelser i Lofoten!

 

Vel møtt!

 

Per Hanasand, Styreleder DNT               og          Sigfus Kristmannsson, Styreleder Lofoten Turlag