DNT 150 år i 2018

Foto: Ida Kathrine Knudtzon Eriksen, DNTs Fotokonkurranse

Den 21. januar 1868  stiftet Thomas Heftye Den Norske Turistforening i Christiania og 223 mennesker tegnet seg som medlemmer. 150 år senere er foreningen en av landets største frivillige organisasjoner, og den størst friluftslivsorganisasjon med omkring 300 000 medlemmer.


I 2018 inviterer vi alle med på feiringen av 150 år med eventyrlige naturopplevelser. I DNTs jubileumsår inviterer vi alle ut på tur. Det ligger i vår natur.

Tidenes Turfest i Oslo Spektrum

Den 19. januar fyller vi Oslo Spektrum med friluftsfolk og artister under ledelse av NRKs Anne Lindmo. Vi byr på en enestående opplevelse. Gjennom musikk, bilder og kunstneriske innslag forteller vi historien, hva DNT er i dag og ikke minst hva vi ønsker å være i fremtiden. Du vil treffe hyttevertskap, ildsjeler, dugnadsfolk og tillitsvalgte i salen, i tillegg til vanlige turglade mennesker. Og flere av landets fremste kunstnere vil gjøre det de er aller best på fra scenen. Bestill billett her!

KOM DEG UT - DAGEN

Det blir utebursdag den 21. januar. Kom deg ut – dagen er blitt en nasjonal turdag, med arrangementer på vinteren og på tidlig høst. I år legger vi vinterdagen til DNTs stiftelsesdag, og feirer med leker og aktiviteter for hele familien..over hele landet.

Hele Norge på TUR

DNTs storsatsing i 2018 blir å få hele landet på tur. Alle DNTs 57 medlemsforeninger inviterer til opplevelser langs DNTs stinett og på våre hytter. Vi gleder oss til å vise frem alt det flotte som ligger i vår felles natur – i skogen, på fjellet, langs kysten eller i nærområdet ditt. God tur!

Annonse