Vi søker ny Stranddalskokk i 2024
Drømmer du om å lage mat på en av Norges flotteste og mest anerkjente turisthytter?
Nå har du mulighet til å søke på en enestående kokkejobb. Stranddalshytta søker ny kokk fra og med juni 2024, en hytte som er kjent for god mat og gjestfrihet. Vi søker deg som brenner for å levere mat med identitet og kvalitet. Det blir hektisk og sosialt - og ingen dager vil være like. Dette er en unik jobb, og passer for deg som er glad i friluftslivet og kunne tenke deg en sesong på Norges flotteste turisthytte. Sammen skal vi skape magiske matopplevelser for våre gjester.
Stranddalen er kjent for god og hjemmelaget mat med identitet og har en klar matfilosofi. Bærekraft og redusert matsvinn er viktig, derfor velger vi råvarer med omhu og lager all mat fra bunnen Siden hytta ligger fem kilometer fra nærmeste vei, så må vi som jobber her kunne trylle med de råvarene vi til enhver tid har til rådighet. Bestyreren, Halvor Hedenstad, er selv kokk og vil i stor grad bidra med opplæring og utvikling av ny meny til sommersesongen 2024.
De menneskelige egenskapene er svært betydningsfulle når du jobber som kokk på en turisthytte. Her jobber du tett sammen med kollegaer, relativt isolert, lange dager gjennom en hel sesong. Da må du ha egenskapene til å finne deg godt til rette i et lag, være tålmodig og tilpasningsdyktig. Du må også være fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver. På Stranddalen heter det ikke «min og din jobb», vi løser alle oppgaver i et godt felleskap.
For å søke denne stillingen, så må du ha fagbrev eller tilsvarende utdanning fra utlandet. Vi ønsker at du snakket norsk, men vi oppfordrer også deg som er engelsktalende å søke på stillingen. Norsk språk er å foretrekke, men vi oppfordrer også engelsktalende til å søke.
Vi kan legge til rette for turnusarbeid og har gode lønnsbetingelser.
Har du spørsmål om denne unike stillingen? Da kan du ringe bestyrer på Stranddalen turisthytte, Halvor Hedenstad, på telefonnummer: 97573349
Enkel søknad og CV sendes til: bestyrer@stranddalshytta.no.