Til DNT.no forside
Dronebilder Liomseter, Langsua.

Publisert: 31. januar 2024
Artikkel

Vil du tilbringe sommeren på fjellet? Har du stor arbeidskapasitet, er løsningsorientert, selvstendig, positivt innstilt og sosial? Da kan jobben på Liomseter være noe for deg.

Liomseter ligger i Gausdal Vestfjell, midt i Langsua Nasjonalpark. Området byr på relativt lettgått terreng, gode fiskemuligheter og med hyttas beliggenhet midt i rutenettet til DNT er det gode muligheter for hytte-til-hytte turer.

Liomseter er en av de minste av DNT Oslo og Omegn sine betjente hytter, med 2000-2500 overnattingsgjester ila. vinter- og sommersesong. Det er bilvei helt inn til hytta om sommeren.

Vi søker etter medarbeidere for kortere og lengre arbeidsperioder sommeren 2024. Det er også aktuelt med ekstrahjelp i helgene etter sommerferien. I tillegg til selve Liomseter, vil vi drive Holsbru kafe i sommersesongen, så arbeidsdagene kan være begge steder.

Vi kan tilby:

• veldig varierte oppgaver og ingen dager som er like
  • trivelig arbeidsmiljø
  • timelønn etter NHO reiseliv sine satser

Arbeidsoppgaver:

• renhold av rom, fellesområder og sanitæranlegg
  • assistanse på kjøkkenet: brødbaking, desserter, middager og dagservering
  • servering på dagtid (både Liomseter og Holsbru)
  • middagsservering/skjenking
  • opprydding og oppvask
  • resepsjon: innsjekk og utsjekk av gjester

Vi ønsker at du:

• er omgjengelig, sosial og serviceinnstilt
  • er selvstendig og løsningsorientert
  • har erfaring fra servicebransjen, men det er ikke et krav. Personlig egnethet teller mest.
  • har førerkort klasse B og egen bil. Dette er fordel, men ingen krav.

Sommersesongen på Liomseter/Holsbru varer fra 21. juni til 8. september.

Det kan være aktuelt å jobbe hele sesongen, i kortere perioder eller være tilkallingshjelp. Vennligst skriv i søknaden i hvilken periode du kan jobbe.

Søknad sendes til liomseter@dnt.no.

Søknadsfrist er 15.03., men søknadene vurderes fortløpende.

Har du spørsmål angående stillingene, send e-post til eller ring bestyrer Liva på 46848324.

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem