Til DNT.no forside
Svartmalt hytte med røde karmer og solskinn som lyser opp hytta.

Overnatting på Kobberhaughytta

Frister det å våkne opp, midt i skogen? Overnatter du hos oss, kan du starte dagen med frokost inne på hytta, før du legger avgårde på tur i marka. Vi er en betjent DNT-hytte, som betyr at vi er på jobb for å passe på at du har et godt opphold. Vi vasker rommet ditt før du kommer, lager middag, frokost og legger til rette for et enkelt og behagelig opphold. Vi tilbyr overnatting i 2-, 4- eller 8-sengsrom. Når man bestiller sammen, kommer man alltid på samme rom.

Publisert: 23. august 2023
Om DNT

Bestill opphold inne

For å bestille rom kan du benytte DNT sin online bestilling. Hyttebestilling.dnt.no

Bestill opphold ute

For å bestille rom kan du benytte DNT sin online bestilling. Hyttebestilling.dnt.no

Om overnatting hos oss

All overnatting må bestilles på forhånd. For individuelle bestillinger, gjøres dette via vår nettbooking.

Vi har også egne priser for firmagrupper, organisasjoner, selskaper, skoleklasser og lignende som ønsker egne møterom og/eller middag for seg selv.

Kontakt oss for et tilbud!

Kun måltid?

Ønsker du å komme å spise middag, eller frokost, uten å overnatte på hytta? Dersom vi har ledig kapasitet kan dette gjøres på bestilling.
3-retters middag serveres kl 19.00.

Avbestillingsregler for individuelle gjester

Oppholdet (overnatting og måltider) betales med kort ved bestilling, med mindre annet er avtalt på forhånd.

• Fri avbestilling for alle bestillinger inntil 5 dager før ankomst (Eksempel: Opphold fredag må senest avbestilles søndag kl. 23:59)
  • Avbestillinger gjort 0-4 dager før ankomst belastes i sin helhet.

For større grupper som reserverer en større del av hyttas kapasitet gjelder andre avbestillingsregler.

Det skal lønne seg å være medlem

Er du DNT medlem får du rabatt på både overnatting og mat.

Skal du overnatte i mer enn 2 døgn, vil du spare inn igjen medlemskapet. Samtidig støtter du DNTs arbeid med tilrettelegging for turer og gode opplevelser i fjellet.

Som medlem i DNT får du blant annet medlemspris på DNTs 550 hytter, rabatt på friluftsutstyr og på DNT-turer. Du støtter vårt arbeid med å merke og rydde stier i Marka og på fjellet og drifte DNT-hyttene.

Bli DNT Medlem

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem