DNTs hyttefond
- gi et bidrag til fremtidig turglede
Foto: Bjørnar Iversen

Vil du bidra til å sikre turmulighetene og DNTs unike hyttenettverk?

Som frivillig organisasjon er dette tøffe tider for DNT. Alt DNT tjener går inn i potten med å opprettholde det unike hytte, rute - og aktivitetstilbudet over hele landet. For å sikre et godt tilbud når denne krisen er over, trenger vi mer enn noen gang dugnadsinnsats fra alle som har glede av DNTs hytter og ruter.

Et bidrag til DNTs hyttefond er en investering i fremtidig turglede. Vi setter pris på hver krone, og lover å investere dem der de akkurat nå trengs aller mest.

Slik bidrar du:

1) Overfør et ønsket beløp til vår konto nr 1503 04 00604, eller  2) Vipps ønsket beløp til nummer 108674 (DNT Hyttefond)

Og tusen takk for at du er medlem! Her kan du se alle fordelene du har som medlem i DNT

Et unikt hytte og rutenett på dugnad

I løpet av 150 år har Den Norske Turistforening utviklet et unikt tilbud av rimelig overnatting for fotturister i Norge. Det fins i dag over 550 turisthytter over hele landet, knyttet sammen med et nettverk av T-merkede ruter på over 20 000 kilometer.
Ingen andre land har tilsvarende.

For overføring fra konto utenfor Norge:

IBAN: NO37 1503 04 00604
BIC: DNBANOKKXXX