klart det går

DNT jobber for å gjøre friluftslivet tilgjengelig for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser. DNT foreninger arrangerer ulike typer turer og aktiviteter og jobber for at våre store arrangement skal være tilgjengelig for flest mulig. Om du vil gi deg i kast med friluftsliv alene eller delta på arrangerte turer; vi har noe for deg!

Flere av DNTs medlemsforeninger arrangerer egne turer tilrettelagt for funksjonshemmede, se i aktivitetskalenderen.

Tips til synshemmede

Store deler av Hardangervidda og Huldreheimen egner seg for svaksynte eller blinde med ledsager. Vi har laget turtips for deg som er synshemmet.

Støtteordninger

Det finnes flere støtteordninger for deg som er funksjonshemmet og trenger ledsager eller bistand til å komme deg ut på tur.