Del dine naturopplevelser i 2020 med oss og send inn dine beste bilder til vår store fotokonkurranse, som arrangeres i samarbeid med DNTs turpartner Norsk Tipping. Finalistene er med i konkurransen om flotte premier - førstepremien er 10 000 kr og 100 Flax-lodd fra Norsk Tipping, andre-, og tredjepremie er ryggsekk og overnatting på våre hytter.

Last opp dine fineste høstbilder innen 30. november.  Bruk opplastingsskjemaet nedenfor.

Husk å ta med kamera når du er på tur. Lykke til!

Bildet har blitt lastet opp - takk for ditt bidrag!
Beklager - noe gikk galt under opplastingen av dette bildet! Du kan prøve å sende inn bildet igjen, eller ta det bort og legg til et annet. Husk at bildet må være minst 500 kilobyte.
Legg til bilde...

1. premie

10 000 kr og 100 Flax-lodd fra Norsk Tipping.

2. premie

Tursekk og 8 overnattinger på DNT-hytte.

3. premie

Dagstursekk og 4 overnattinger på DNT-hytte.

Alle finalister premieres med gavekort på overnatting på DNTs hytter.

Regler

• Det er til sammen 3 konkurranser: Vi kårer beste vinter-/vårbilde, beste sommerbilde og beste høstbilde.
  • Frist for innsending av foto til første runde er 30. april, andre runde er 31. august og den tredje runden avsluttes den 30. november
  • Bilder som sendes inn etter innleveringsfrist blir ikke med i konkurransen
  • Hver deltager kan sende inn maksimalt 3 bilder per konkurranse.
  • Bildene må være i så stor oppløsning som mulig (minimum 1MB/800px) og i jpg-, gif- eller png-format.
  • Bildene må være tatt i Norge.
  • Du kan kun delta med bilder du selv har fotografert.
  • Det er innsenders ansvar å sørge for å få tillatelse til offentliggjøring av eventuelt andre personer på bildet.
  • Navn på personer på bildet må være med hvis personene er identifiserbare.
  • Personopplysninger vil bli lagret i forbindelse med bilder som arkiveres i Den Norske Turistforeningens fotoarkiv.
  • Ved bilder av barn må foreldre samtykke på barnets vegne inntil barnet er 15 år.
  • DNT forbeholder seg retten til å offentliggjøre bildene i forbindelse med omtale av konkurransen samt bruke de premierte bildene i DNTs egne kommunikasjonskanaler, til presseomtale av DNT, samt hos vår konkurransepartner Norsk Tipping. Eventuelle ønsker om ytterlig bruk vil avtales direkte med fotografen.
  • Vinneren er selv ansvarlig for å betale eventuell skatt på premien.

Juryen består av:

• Elin Hansson, fotograf og journalist i Fjell og Vidde
  • Marius Dalseg Sætre, visuell rådgiver i Den Norske Turistforening

Fototips: Slik tar du bedre bilder

Tidligere vinnere:

Fotokonkurransen arrangeres i samarbeid med vår turpartner Norsk Tipping