Fjelltreffen

Vår tur nå?

Kvinne, 68 år, Troms og Finnmark, 24. mai 2022

Spør sprek dame i nord. Pensjonist (akademiker), skilt, ingen barn. Humoristisk, ærlig, real, allsidig, sosial, selvstendig, jordnær, handy, med grei orden i tilværelsen. Har en sunn livsstil og liker å holde meg i form. Lever et aktivt liv med mange forskjellige friluftsaktiviteter, treningsstudio og ridning. Nyter kulturelle begivenheter i nærmiljøet når anledningen byr seg. Innimellom dukker det opp et savn etter en mann som kan være turkamerat og kjæreste. En å dele opplevelser med, å være nær, å gjøre hverandre gode, for å nevne noe. Så du mann der ute, hvis dette skulle appellere, hiv deg over tastaturet og send en mail, så kanskje det blir vår tur nå? Hvis du legger ved et bilde, blir eg riktig glad. Midnattssol og moltebær

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.