Fjelltreffen

Sporty ski dame søkes...

Mann, 65 år, Trøndelag, 22. mai 2022

Jeg ønsker å komme i kontakt med en dame som er lett på foten og som ''koser seg'' på ski, gjerne langrenn og fjellski og i det hele setter pris på friluftslivet i norsk natur sommer og vinter. Selv har jeg bakgrunn som akademiker, er far og morfar til flere, er ved god helse på alle måter, har orden i eget hus og liv i de fleste sammenhenger, er opptatt av den tiden vi lever i, setter pris på ‘’den god samtale’’, liker å lese, kan være en praktikker når det trenges, har dansesko og tid til turer i skog og mark sommer som vinter.

Håper du er kommet ‘’til samme sted i livet’’. Jeg tror du er på min alder (jeg er just 65). Skulle du ha jakthund og jeger-kort (jeg har ikke) så svært gjerne det. Jeg blir gjerne med og liker spenningen og tur-opplevelsen som aktiviteten innbyr til. Jeg håper du bor i Trondheim eller ikke for langt unna.

Håper at et bekjentskap kan modnes til ‘’noe mer’’.. Livet er skjørt og det er en ‘’tid for alt’’ godt synliggjort i dagens mediebilde. Tiden for gode opplevelser er nå og tiden som kommer. Håper å se deg.. HI

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.