Fjelltreffen

Interessert i en forandring?

Mann, 65 år, Oslo, 20. mai 2022

Er du en snill, søt, sporty og ungdommelig dame rundt de 60 med et godt og ryddig liv, men som savner en mann å dele tid og forskjellige opplevelser og aktiviteter med?
Det er fint om du er fysisk aktiv og liker å holde deg i form. Det må selvfølgelig ikke skje noe hele tiden, men liker du skigåing, sykling og fotturer - i tillegg til urbane sysler som konserter, kino, restaurantbesøk ol så har du noe til felles med meg.
Som er en:
Sporty, omsorgsfull, empatisk, handy og ungdommelig kar som bærer sine 65 år veldig godt. Er 185 cm, i størrelse L. Åpen og lett å prate med. Jeg liker godt å være i aktivitet ute - ikke ekstremt, men det er fint å ta seg ut litt. Fisker og jakter litt også.
Fjellet m/ hytte er min arena - ofte med lånt hund. Men jeg er åpen for nye opplevelser og aktiviteter. Glad i musikk der både konserthus og jazzklubber kan besøkes + mye annet. Har jeg noen å reise med, så liker jeg det. Både fly, tog og bil kan brukes. Båt kan bli trege saker, men alt er avhengig av reisefølge.

Er ellers i en god og ansvarsfull jobb som jeg akter å stå i noen år til. Jeg har fin familie med både barn og barnebarn samt gode venner. Har ryddig økonomi og orden på det meste. Men noe mangler….

Så; hvis du av praktiske hensyn bor i Oslo, eller i rimelig avstand vest for byen, så hører jeg gjerne fra deg hvis det er noe her som appellerer.
Det er jo ikke enkelt å finne noen i voksen alder som passer, (det var ikke så enket før heller forresten…) men det er i hvert fall ingen som kommer og ringer på…
Så- Ta sjansen😊

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.