Fjelltreffen

Turvenn, bestevenn - og kjæreste?

Kvinne, 67 år, Oslo, 11. mai 2022

Jeg ønsker meg en god og nær venn, en jevnaldrende mann (pluss/minus 2-3 år) som trives med å være ute i naturen og ute på tur. Jeg søker deg som liker det enkle friluftsliv med turer i skog/mark/fjell, kos ved bålet og å nyte stillheten i naturen og med aktivitet til fots, på sykkel, padle på stille vann, og skiturer vinterstid. Jeg liker den lyse årstiden best og alle mulighetene. Skal vi finne på noe sammen?

Jeg er ei livsglad dame med ro i kropp og skjel. Har et godt liv. Det gode liv for meg er daglig å være i aktivitet på godt fysisk aktivitetsnivå, ikke supersprek. Turopplevelser inspirerer vinter som sommer. Gleder meg over naturen og ønsker å oppleve det sammen med en likesinnet. Savner å være to, finne ro og harmoni sammen og glede i nærvær. Ønsker meg en kjæreste og livsledsager om kjemien stemmer. Liker den gode armkroken, gode samtaler og refleksjoner om livet, nyte et glass vin og et godt måltid vi tilbereder sammen. Trenger også påfyll av kunst/kultur, bøker, film, musikk og teater. Det er en bonus om du liker å danse.

Barna mine er voksne og yrkeslivet tilbakelagt, med frihet og fritid jeg ønsker å dele med en god venn.

Er du en naturglad, ærlig, åpen, rolig og humørfylt jevnaldrende mann som bor i Oslo/nærområde, vil jeg gjerne høre fra deg. Søker deg som deler interessene, noen interesser er det hyggelig å kunne dele og er også åpen for nye aktiviteter sammen. Det er nødvendig at kjemien treffer. Du som meg har familie som betyr mye for deg.

Er du her? Skriv da vel😊

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.