Fjelltreffen

Ut på tur med meg?

Mann, 59 år, Vestland, 9. mai 2022

Sommeren nærmer seg fort, og da er det på nytt tid for flotte turer i guds frie natur! Men, det kan være litt «ensomt» å gå på tur alene😉. Ønsker med derfor en turvenninne, men som kanskje kan utvikle seg til noe mer…
Jeg liker både lange og korte turer. Stølsheimen og Hardangervidden Vest er liksom favorittområdene. Men, det er jo ukedagene det er flest av i året, og da er det turer på «knausene» rundt Bergen som må duge. En sykkeltur er også kjekt. I det siste har jeg prøvd å padle litt kajakk, noe som har gitt mersmak...men der jeg helt fersk😉.
Jeg liker å reise, både innad i det flotte landet som vi er så heldige å bo i, spesielt er det nordover lokker. Men, av og til må man tine seg opp og da går turen til sol og varme. Spesielt er det godt med en tur enten på senhøsten eller om vinteren (eller ja takk; begge deler).
Håper noen vil være med meg på tur, et eller annet sted😊

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.