Fjelltreffen

Heisann =)

Kvinne, 55-59 år, Vestland, 8. mai 2022

Jeg har lyst til å gjøre et forsøk på å finne en god venn. Kanskje en som over tid kan bli noe mer?

Jeg er en dame som står jeg midt i et hverdagsliv jeg trives svært godt med. Det inneholder en god mix av jobb, tid til barn og barnebarn og gode venner. Mennesker og oppgaver - i den rekkefølgen ;) som jeg er svært takknemlig for.

Så savner jeg vel allikevel en god venn å oppleve både natur og kultur med. Aller helst til fots i naturen. Gjerne med et åpent og flerfasetert blikk med tanke på kulturen.

Jeg setter pris på mennesker som har ro nok til å være tilstede i eget og andres liv, og som tåler både stillheten og utfordringen i en samtale. Du bør ha en god blanding av humor og alvor i deg, og sette pris på matlivets gleder, om det nå er niste i tursekken, eller et godt og langsomt måltid med venner rundt et bord. Det vil i så fall speile mye av det jeg setter pris på.

Om dette kan bli og hva dette kan bli får vel heller tiden vise?!
Jeg er litt spent - og litt nervøs.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.