Fjelltreffen

Dame søker dame

Kvinne, 62 år, Oslo, 7. mai 2022

Hei. Jeg så annonsen din for sent i f t tid. Men jeg gjenkjente i meg selv mye av det du søker etter i din annonse og som jeg også føler for å søke og oppleve. Bl a skrev du at du aldri hadde gjort dette før. Ikke jeg heller. Du søker etter en likesinnet som også er glad i natur, dyr o.l.
Jeg håper du ikke har gitt opp håpet og gir lyd fra deg. Jeg vil gi det en sjans og krysser fingrene. Snakkes vi ? Jeg håper det.
Litt om meg.
Jeg er en jordnær person, samtidig som jeg har erfart og tror på at en mer spirituell del av ens eget liv har betydning . Jeg verdsetter familien selv om jeg ikke selv har egne barn/barnebarn.
Jeg har, som jeg selv har tilrettelagt, kano i flotte og minnerike omgivelser i Vest-Telemark. Jeg vil bruke mye av min fritid der i sommer, ved leie av hytte i juni mnd , og også med tanke på eventuell telting/tarp og bål ved stranden (hvis det blir nedbør av betydning). Et savn hos meg er også en firbent kompis. Kanskje den også dukker opp.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.