Fjelltreffen

Turkamerat, kanskje noe mer?

Kvinne, 58 år, Vestland, 6. mai 2022

Jeg er en sprudlende og aktiv dame i min aller beste alder, og jeg kan være både attraktiv og sporty. Mine daglige fjellturer er dagens høydepunkt. Nå er det ny vår og den skal jeg gripe med begge hendr (føtter 🚶‍♀️), og nå ønsker jeg å finne akkurat den rette mannen å gjøre dette sammen med. Telttur er jeg ferdig med, for mye klegg, men hytte til hytte, gå, sykle, vandre,. Passe på bålet og småprate til langt på natt mens stjernen er trofaste lyttere.
Jeg har et sundt liv og sundt kosthold uten å være fanatisk. Røyker ikke lenger, nyter både ett og to glass rødvin til maten, ved bålet eller ute på dans. For jeg elsker å danse også., jeg jo 58 år men ser ut som 48 og føler meg som 38.
Ta gjerne kontakt med meg hvis du ikke har funnet den rette tur - venninnen din ennå, så kan jo vi to kanskje ta en kaffi og en fjellprat 🌞

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.