Fjelltreffen

Det gode og fine.

Mann, 56 år, Innlandet, 4. januar 2022

Jeg er en følsom mann som prøver å finne ei som jeg kan dele gode opplevelser med. Jeg er ikke en som går på de høyeste toppene, ikke går jeg så fort heller. For meg er det ikke slike ting som betyr noe. Jeg leter etter det gode, det gode i opplevelser, og det gode i mennesker. Det å kjenne på gleden ved å sitte ved et bål, puste og nyte. Tur på fjellet, finne en fin teltplass, lage god mat og så krype ned i soveposen, deilig. Kle på seg masse klær en kald vinterkveld, gå ut å se på stjernene, for så å komme inn å fyre i peisen, så godt. Sitte på en benk i hagen, drikke kaffe og se på hønene som tusler rundt, harmoni.
Jeg har en bra jobb, hus, bil, hytte, nydelig eiendom og det meste jeg trenger. Jeg er god til å kose meg, og trives alene. Tror jeg er en snill mann som er ganske sensitiv.
Savner jeg noe i livet mitt? Ja, savner noen å dele fine opplevelser med, savner å vente på noen, savner å lage mat til noen, savner å gråte med noen, savner å være nær noen, savner ganske mange ting selv om jeg har det bra. Samtidig er jeg en sårbar person som synes dette er skummelt :)

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.