Fjelltreffen

Æ ror aleina...

Kvinne, 65 år, Innlandet, 24. november 2021

...er en vakker nordnorsk vise, om å være sterk, selvstendig og tørre legge ut på dypt vann. Og om å allikevel savne noe.

Det å legge ut en annonse her er også å bevege meg utenfor komfortsonen. Ønsker finne noen å ro/vandre sammen med, i alle fall deler av tida. Ikke som et tidsfordriv, men som et mål i seg selv.
Jeg er glad i både natur- og kulturopplevelser, er fortsatt i jobb, har voksne barn, og ønsker kontakt med en mann som tenker at dette høres kjent ut.
Det passer bra om du har tid til å bli kjent, fortsatt har liv og lyst i deg, er lugn men lar deg bevege. Og at du er trygg nok til å vise raushet og tillit.

Kommunikasjon er en vanskelig og spennende øvelse. Noe må stemme, men hva dette noe er, - det vites først når du sender noen ord om hvem du er, og hva du ønsker deg.
Så gjenstår alt det andre, mer eller mindre vesentlige, som en må bruke tid på å finne ut av...

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.