Fjelltreffen

En å nyte livet med...

Kvinne, 60 år, Viken, 20. november 2021

Livet er godt og jeg trives i mitt eget selskap, men kanskje jeg kunne finne en å trives enda bedre sammen med, en som kan berike livet enda mer. En å dra på tur med om det er ut i naturen eller andre steder. En som liker både kultur og natur og som er interessert i livet og verden omkring seg. En som kan le og spøke men også være alvorlig og vise sårbarhet. En med glimt i øyet og som selv trives. En som er i stand til å lytte, men også dele af seg selv. En som har akkurat litt ekstra. En kjæreste.

Jeg er glad i naturen og går gjerne lange turer, men er ikke ekstrem. Livet handler om så mye og en god bok eller godt selskap skal det også være plass til. I tillegg til at hus og have også tar sin tid. Dessuten er jeg glad i å lage mat og et godt glass vin er nesten aldri feil.
Jeg er helsearbeider og syns jeg har en spennende og interessant jobb. Jeg er 177 høy og slank. Har voksne barn som bor i Oslo.
Jeg bor sentralt på Østlandet - ca en halv time fra Oslo mot sør-vest.

Lurer på du finnes og om du i så fall tar kontakt. Jeg håper det

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.