Fjelltreffen

Hei, er du opptatt av kaffebål, nærhet og norsk natur..........

Mann, 70-74 år, Trøndelag, 13. oktober 2021

Jeg søker etter en god og varm dame fra Midt-Norge. Du har vel alt en kan ønske seg utenom ei god og varm skulder å lene deg mot i tykt og tynt. Jeg savner de gode måltidene og samtalene som vi kan gi hverandre….. Er du opptatt av fest og fyll, sydenturer og konserter trenger du ikke å lese videre. Men er du mere opptatt av et kaffebål ved en fjellbekk, ja da er vi på lag.
Jeg liker å høre god musikk, lese, sport, trimme, gå turer, bilturer, er litt kreativ, fotografering, hus, hytte, røker ikke, romantisk, sporty. Der har du meg.
Du er en dame 55+. Tror det tar tid å bygge gode relasjoner, og i bunn bør det ligge et nært vennskap bygd på felles verdier. Håper du forstår at jeg stiller ikke større krav og forventninger til deg enn jeg selv kan innfri….
Har jo stort sett alt men savner så inderlig ei dame å være glad i, oppvarte, respektere, vise omtanke, ømhet og der ærlighet, forutsigbarhet og trofasthet står sentralt. Håper vi kan gi hverandre noe konstruktivt og gjøre livet til en fest for hverandre….
Føler du noe av dette er basis i livet, ta mot til deg og send meg noen ord. Kanskje kan vi oppleve mange fine turer sammen. Hva med en kaffekopp først, kanskje ute i det fri ved et kaffebål også?
Venter på deg vennen….

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.