Fjelltreffen

Mann 29, tror fremdeles på sagn og trolldom ;)

Mann, 29 år, Viken, 11. oktober 2021

Hei!

Jeg er nytt DNT-medlem og ønsker jeg å dele mine erfaringer og lære av andre medlemmer på tur. Jeg var ukentlig med familien på turer i både skog og fjell gjennom hele barndommen. En del jakt ble det også, men i voksen alder jakter jeg ikke selv. Fremdeles liker derimot å utforske og lære av skogen og fjellene våre. .Jeg elsker myter og historiefortelling på tur, gjerne med røtter i norrøn mytologi!

Jeg er veldig glad i ørret fiske med mark, mørke netter og den nesten åndelige stillheten ved kveldsbålet.

Mine egne turer er sjeldent lenger enn 5-8km én vei, og camper gjerne der 1-2 netter. Tidligere har jeg riktignok besteget flere fjell på over 1500 moh. Blandt annet Gaustatoppen og Galdhøpiggen. Skulle valget stå mellom en tur i fjellet eller skogen, velger jeg oftest skogen.

Jeg er singel for dere intresserte damer, forøvrig uten barn og jobb også ;)

Jeg turer i hele Viken, Innlandet og Vestfold/Telemark fylke.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.