Fjelltreffen

Søker seriøs mann med smilerynker.

Kvinne, 67 år, Rogaland, 7. oktober 2021

HEI! Jeg vet at du finnes, men ikke hvem du er. Jeg leter etter deg; En seriøs mann med smilerynker. I likhet med meg er du glad i å være utendørs, og helst i bevegelse. - Jeg nyter livet som pensjonist, og gleder meg over årstidenes endringer. -Det nye livet om våren, den frodige sommeren, høstens fargeprakt, og vinterens gnistrende kuldedager. Jeg nyter dette både under hagearbeid, på fjellet, eller på strandtur. Turene kan være til fots, på ski, sykkel eller skøyter. Kommuniksjon er viktig; åpenhet og refleksjon hører med i hverdagsfilosofien. Håper du også bryr deg litt om litteratur, og at du er glad i musikk. Musikken forsterker alle stemninger, og en dans er heller ikke å forakte. Jeg er overbevist om at det er mer mellom himmel og jord enn vi aner, og håper du også kan undre deg over slikt. - Jeg liker å reise, både kort og langt, men kjenner at det viktigste er tilstedeværelse akkurat i nuet. Gleder meg til å møte deg; så bare skriv i vei :-)

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.