Fjelltreffen

Turvenn og bestevenn

Kvinne, 66 år, Oslo, 6. oktober 2021

Har du lyst til å treffe ei passe sporty og turglad dame med godt humør og positiv innstilling? jeg har et godt liv, savner bare en snill mann og god venn å gå ved siden av. Ønsker meg en turvenn og bestevenn. Er åpen for å finne en kjæreste også. Oppleve hva naturen har å by på i lag med en livsglad og ungdommelig mann som liker å være ute i naturen, og nyte livet og dagene som kommer sammen.

Bak disse ordene finner du ei livsglad dame som liker uteliv og å være i aktivitet ute på tur. Turopplevelser inspirerer vinter som sommer i marka, ved sjøen og til fjells. Jeg trives godt i åpne landskap, liker lette turer på ski og gleder meg til skisesongen. Gleder meg over naturen og ønsker finne ro sammen med en likesinnet. Trenger også påfyll av kultur, kino, konserter, teater, tur på cafe eller spise ute, savner å være to og oppleve det sammen. Ellers setter jeg pris på den gode armkroken, et glass vin, god mat og drikke, bålkos og gode samtaler om livet.

Barna er voksne og yrkeslivet tilbakelagt, og jeg har frihet og fritid jeg ønsker å dele med en god venn.

Er du en positiv, ærlig og humørfylt mann på ca. samme alder som bor i Oslo området, vil jeg gjerne høre fra deg. Søker deg som deler interessene med meg og der kjemien er god. Jeg tror du som meg har familie som betyr mye for deg.

Er det her du er? Skriv da vel😊

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.