Fjelltreffen

Høststormer og peiskos

Mann, 45-49 år, Trøndelag, 4. oktober 2021

Da har den første høststormen feid over landsdelen og bærer bud om høst og vinter. Fjellet står i de vakreste høstfargene og både bærspann og soppkurven har blitt fyllt opp. Nå begynner høstferien å nærme seg og da er det rypejegeren som skal til pers.

Apropos rypejeger...

Jeg har grønn lue. Velbrukt hagle, om dog bare lånt. Går i fjellet uten hund, så er spent på jaktutbyttet dette året. Det er kanskje ikke alle rypene som siktes inn som skal felles med skudd?

Hytta ligger i fjellet, perfekt utgangspunkt for storfugl og rypejakt. Huset står i byen, med romslig plass både til bærbusker, grønn plen, kjøkkenhage og bærtrær. Skiene står i garasjen og er klar til dyst når snøen legger seg. Skoddene på sommerhuset er montert og både hus og båt er klargjort for vinteren og får hvile litt de neste 5-6 månedene.

Det som blir spennende er om jeg får selskap på skiturene mine i vinter... Hva tror du?

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.