Fjelltreffen

Hvor er du mann som er lei av singeltilværelsen?

Kvinne, 59 år, Viken, 12. september 2021

Hei på deg koselige mann som kunne tenke deg tosomhet, finnes du her? Jeg har lyst på forandring og søker deg som vil bli kjent med meg, hvis kjemien stemmer er det mye som kan oppleves sammen..et steg av gangen så ser vi hvor det fører hen..Viken er stort så for de som lurer..bor jeg i nærhet av Lillestrøm.
Jeg er real og jordnær, aktiv i naturen, trener på helsestudio og har en sunn livsstil..er litt livsnyter i helgene og ferier...liker å ferdes i fjellet og andre typer reiser.. god mat og vin er kos i helgen.. , kulturelle arr er også fint iblandt..bare jeg kunne finne en å dele fritiden med..er det mye gøy å gjøre :) Jeg er selvstendig og gjør ting på egenhånd..men blir ikke helt det samme. søker deg som har tid til et forhold.. hører fra deg, klem.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.