Fjelltreffen

Vandre videre - sammen?

Kvinne, 65-69 år, Vestland, 11. september 2021

Hei! Hyggelig at du kikker innom! Kanskje er det akkurat deg jeg leter etter! Må innrømme at jeg har sett etter deg en stund, men våre stier har ikke krysset hverandre enda. Nå setter jeg altså min lit til at Fjelltreffen finner stien frem til deg, og at du stopper opp og tenker at kanskje er det du og jeg som skal ta følge på mange hyggelige turer, korte eller lange - og kanskje resten av livet? Den jeg søker er sporty og sprek, ærlig og omgjengelig. Du liker å være i aktivitet og er lysten på mer av livet; nye opplevelser i naturen, kulturen eller på reiser. Humør og humor er viktig og respekt for andre er en selvfølge. Så om du også er på leting og ønsker å møte en snill, ærlig, sprek, slank og nett "jente" med mye energi og livslyst, så ikke nøl.... ta tastaturet fatt og send noen ord. Alt begynner et sted!
Mest praktisk om du bor i rimelig av stand til Bergen.Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.